|
|
|
|
Rijsttafel Zeevruchten "E" |
2 à 3 pers. |
|
(Indien voor 3 pers. is de hoeveelheid aangepast) |
|
SOEP: |
Kreeftenroomsoep met krab |
|
VOORGERECHT: |
Gebakken kikkerbilletjes in boter en look |
|
HOOFDGERECHT: |
- Kreeft in Kuna Bo saus(licht pikant) |
|
- St. Jacobsschelpen met diverse groenten |
|
- Gebakken tongfilet in boter en look |
|
- Speciale rijst "Nasi" |
|
|
Voor 3 personen : + "Tip-Pan" Chinese Garnalen (black tiger) in boter en look (Tip-pan is een gerecht dat gegrilld wordt op een metalen plateau waarna een rookontwikkeling ontstaat, die een heerlijke geur en aroma afgeeft.) |
|
DESSERT: |
Koffie of Chinese Jasmijn thee |
|
|
|
|
Rijsttafel Zeevruchten "F" |
Min. 4 pers. |
|
(Indien voor 5 of meer pers. is de hoeveelheid aangepast) |
|
SOEP: |
Kreeftenroomsoep met krab |
|
VOORGERECHT: |
Gebakken kikkerbilletjes in boter en look |
|
TUSSENGERECHT: |
Kreeft in Kuna Bo saus(licht pikant) |
|
HOOFDGERECHT: |
- St. Jacobsschelpen met diverse groenten |
|
- Gebakken ton~filet in zoete-zure saus |
|
- Gebakken en gepaneerde "Tsiu Yim" inktvis (pikant chili en uien) |
|
- TIP-PAN Chinese garnalen (black tiger) met boter en uien (Tip-pan is een gerecht dat gegrilld wordt op een metalen plateau waarna een rookontwikkeling ontstaat, die een heerlijke geur en aroma afgeeft.) |
|
- Speciale rijst "Nasi" |
|
DESSERT: |
Koffie of Chinese Jasmijn thee |
|
|
|
|
Pikante Rijsttafel "G" |
2 à 3 pers. |
|
(Indien voor 3 pers. is de hoeveelheid aangepast) |
|
SOEP: |
Suen Lak soep (licht pikante soep) |
|
VOORGERECHT: |
Lak Chee varkensribbetjes(met pikante chilly uien) |
|
HOOFDGERECHT: |
- Chinese Garnalen (black tiger) met groeten in "Kung Bo" saus (pikant) |
|
- "TIP PAN" Peking Eend in zwarte sojabonensaus (pikant) (Tip-pan is een gerecht dat gegrilld wordt op een metalen plateau waarna een rookontwikkeling ontstaat, die een heerlijke geur en aroma afgeeft.) |
|
- Gebakken en gepaneerde "Tsiu Yim" Inktvis (met pikante chili en uien) |
|
- Speciale rijst "Nasi" |
|
DESSERT: |
Koffie of Chinese Jasmijn thee |
|
|
|
|
Pikante Rijsttafel "H" |
Min. 4 pers. |
|
(Indien voor 5 of meer pers. is de hoeveelheid aangepast) |
|
SOEP: |
Suen Lak soep (pikante soep) |
|
VOORGERECHT: |
Lak Chee varkensribbetjes(met pikante chilly uien) |
|
HOOFDGERECHT: |
- Chinese Garnalen (black tiger) met groeten in Kung Bo saus (pikant) |
|
- "Tip-Pan" Peking Eend zwarte sojabonen saus (Tip-pan is een gerecht dat gegrilld wordt op een metalen plateau waarna een rookontwikkeling ontstaat, die een heerlijke geur en aroma afgeeft.) |
|
- "Tip-pan" Filet pur met zwarte peper saus (licht pikant) |
|
- Gebakken en gepaneerde "Tsiu Yim" inktvis (pikante chilli en uien) |
|
- "Thais" Kip (zoete-zure, pikant) |
|
- Speciale rijst "Nasi" |
|
DESSERT: |
Koffie of Chinese Jasmijn thee |
|
|
DAGMENU |
(Van maandag t/m zaterdag 11:30 tot 14:30, behalve feestdagen) |
(Du lundi au samedi, excepte les jours de fête) |
(Monday until Saturday, except bank holidays) |
(Montag - Samstag, kein Feiertage) |
|
VOORGERECHT: |
Loempia met kip of Dagsoep (Kippensoep met bamboe of Haaivinnensoep |
|
HOOFDGERECHT: |
A. Babi Pangang (geroosterd varkensvlees in licht pikante saus |
|
B. Chop shoy met Kip (soja scheuten) |
|
C. Kippeblokjes met groentjes in kerrie saus |
|
D. Kippeblokjes met diverse groenten |
|
E. Gebakken en gepaneerde kippenblokjes in zoete-zure saus |
|
F. Varkensvlees met groeten in Kong Bo saus (licht pikant) |
|
G. Varkensvlees in tomatensaus |
|
H. Barbecue varkensribbetjes met pikante saus |
|
I. Nasi goreng met kip, tomaten en ananas (gebakken rijst) |
|
J. Bami goreng met kip (noodles) |
|
O. Varkensribbetjes met zoete-zure saus |
|
DESSERT: |
Koffie of Chinese Jasmijn thee |