|
|
|
15. |
Speciaal Hors d'oeuvres "China Crystal Palace"
(loempia china-crytal-palace, Vietnamese loempia's en gebakken Funco) |
16. |
Loempia met kip |
|
16A. |
Loempia "vegetarian" |
|
17. |
Loempia met Eendvlees |
|
18. |
Loempia "China Crystal Palace" |
|
19. |
Samosa Loempia's (mini loempia's) |
|
20. |
Vietnamese Loempia's |
|
21. |
Kipsaté (Brochettes) |
|
22A. |
Inktvis saté (Brochettes) |
|
23. |
Chinese garnalensaté (Brochettes) |
|
24. |
Chinese garnalen (black Tiger) "China crystal palace" (licht Thais Tom Yam saus) |
|
25. |
Vis balletjes saté (Brochettes) in kerrie saus |
|
26. |
Gebakken TaoFu met groeten in "Kong Bo" saus "Vegetarian" |
|
27. |
Salade met Chinese garnalen (black Tiger) |
|
28. |
Gebakken Chinese garnalen (black Tiger) in boter en look |
|
28A. |
"Tsiu Yim" Gambas (met pikante chili) |
|
29. |
Gebakken kikkerbilletjes in boter en look |
|
30. |
Barbecues varkensribbetjes (met licht pikante saus) |
|
31A. |
"Tsiu Yim" varkensribbetjes (met pikante chilly) |
|
31. |
"Tsiu Yim" Inktvis (met pikante chili) |
|
32. |
Dim Sum (gestoomde 2 soorten pasteitjes, gewikkeld in Chinese fijne deeg) |
|
32A. |
Dim Sum "Wo Tiep" (gebakken Dim Sum, gewikkeld in Chinese fijne deeg) |
|
33. |
Dim Sum "Gebakken Funco" (gebakken Dim Sum, gewikkeld in Chinese fijne deeg) |
|
33A. |
Dim Sum "Gestoomde Wo Tiep" (gestoomde Dim Sum, gewikkeld in Chinese fijne deeg) |
|
34. |
Pansit Goreng (gebakken wan tan, zeer krokant - garnalen, vlees en champignons gewikkeld in Chinese fijne deeg) |
|
35. |
Gevulde krabbepoten (gebakken en gevuld met chinese garnalen) |
|
36. |
Gestoomde St. Jacobsschelpen |
|
|
|
|
37. |
Huisschotel: Gemengde vleessoorten en garnalen met groenten |
|
38. |
Zeevruchten mixed met diverse groenten |
|
39. |
Geflambeerde kippeblokjes met verse ananas (Likeur van de schil sinaasappel) |
|
40. |
Geflambeerde, geroosterd varkensvlees met verse ananas (Likeur van de schil sinaasappel) |
|
41. |
Rundvlees "Szechuan" wijze (pikant) |
|
42. |
Tongfilet in "Sang Kwak" stijl |
|
43. |
Geflambeerde tongfilet China Crystal Palace (cognac) |
|
44. |
Vogelnestje gevuld met Chinese garnalen, diverse groenten en cashewnoten |
|
44A. |
Vogelnestje gevuld met Chinese garnalen en mango saus |
|
44B. |
Vogelnestje gevuld met garnalen Lychee's in "Thais stijl" |
|
45A. |
Gestoomde Chinese garnalen met look |
|
46. |
Kreeft op "Tom Yam" Thais stijl (licht pikante saus) |
(Dagprijs) |
47. |
Kreeft op Cantonese wijze (gember, jonge ajum) |
(Dagprijs) |
48. |
Kreeft in "Kung Bo" saus (lichte pikante saus) |
(Dagprijs) |
48A. |
Kreeft in "Maleisië" stijl (lichte pikante saus) |
(Dagprijs) |
48B. |
Kreeft met Manggo in "Kung Bo" saus (lichte pikante saus) |
(Dagprijs) |
48C. |
Gestoomde Kreeft met look |
(Dagprijs) |
49. |
St. Jacobsschelpen in boter saus en broccoli op "China Crystal Palace" stijl |
|
50A. |
Krokante Peking eend (met groentjes en chinese flensjes)
|
|
(Tip-pan is een gerecht dat gegrilld wordt op een metalen plateau waarna een rookontwikkeling ontstaat die een heerlijke geur en aroma afgeeft.) |
|
|
|
51. |
"Tip-Pan" Kippeblokjes met groenten in Kung Bo saus (licht pikant) |
|
52. |
"Tip-Pan" Kippeblokjes met zwarte sojabonensaus |
|
53. |
"Tip-pan" Geroosterd varkensvlees op Cantonese wijze |
|
54. |
"Tip-Pan" FILET PUR op Chinese wijze |
|
55. |
"Tip-Pan" FILET PUR met zwarte peper saus (licht pikant)
|
|
56. |
"Tip-Pan" FILET PUR met groenten in Kung Bo saus (licht pikant) |
|
57. |
"Tip-Pan" Chinese Garnalen (black tiger) in boter en look |
|
58. |
"Tip-Pan" Chinese Garnalen (black tiger) met groenten in Kung Bo saus (licht pikant) |
|
59. |
"Tip-Pan" Ha Lok garnalen (black tiger, half ongepelde garnalen in licht tomaten saus) |
|
60. |
"Tip-Pan" Chinese garnalen (black tiger) met groenten in zwarte sojabonensaus (lichtpikant) |
|
61. |
"Tip-Pan" Inktvis met zwarte sojabonensaus (licht pikant) |
|
62. |
"Tip-Pan" Kikkerbilletjes met zwarte sojabonensaus (licht pikant) |
|
62A. |
"Tip-Pan" Kikkerbilletjes in boter en look |
|
63. |
"Tip-Pan" Verschillen de Zeevruchten met kerrie saus (licht pikant) |
|
64. |
"Tip-Pan" Verschillende Vleessoorten en garnalen met kerrie saus (licht pikant) |
|
97A. |
"Tip Pan" Peking Eend zwarte sojabonen saus (licht pikant) |
|
97B. |
"Tip Pan" Peking Eend met boter en look |
|
97C. |
"Tip Pan" Peking Eend met kerrie saus (licht pikant) |
|
97D. |
"Tip Pan" Peking Eend met "Sa Tja" saus (licht pikant) |
|
97E. |
"Tip Pan" Peking Eend met boter en look en "Tsiu Yim" (licht pikant) |
|
154. |
"Tip Pan" Lamskoteletjes met "Sa Tja" saus (licht pikant) |
|
155. |
"Tip Pan" Lamskoteletjes met zwarte sojabonensaus (licht pikant) |
|
Bow-Tjei (Deze gerechten worden geserveerd in een verwarmde porseleinenpannetje "Bow-Tjei" en door de wijze van opdienen geeft het een aparte smaak aan het gerecht) |
|
|
|
65. |
"Bow-Tjei" Verschillende Vleessoorten en garnalen met groenten |
|
65A. |
"Bow-Tjei" Verschillende Vleessoorten met "Tom Yam" saus (pikante saus met groenten) |
|
66. |
"Bow-Tjei" Verschillende Zeevruchten en groenten |
|
66A. |
"Bow-Tjei" Verschillende Zeevruchten met "SaTja" saus |
|
66B. |
"Bow-Tjei" Verschillende Zeevruchten en groeten in "Tom Yam" saus (pikant) |
|
67. |
"Bow-Tjei" Kippeblokjes met Chinese champignons |
|
68. |
"Bow-Tjei" Vegetarian (3 soorten champignons met groenten in Kung Bo saus) |
|
68A. |
"Bow-Tjei" Gebakken kipfilet met coco saus |
|
68B. |
"Bow-Tjei" Chinese Garnalen (Black Tiger) met coco saus |
|
68C. |
"Bow-Tjei" Chinese Garnalen (Black Tiger) met "Tom Yam" saus (pikant, Thais stijl) |
|
156. |
"Bow Tjei" Lamskoteletjes (Côttelet d'agneau) met zwarte peper saus (licht pikant) |
|
|
|
|
69. |
Gebakken tong in boter (met champigons en uien) |
|
69A. |
Gebakken kabeljauw met groeten en mango in "Kung bo" saus (licht pikant) |
|
69B. |
Gebakken kabeljauw in Maleisië stijl (Kerrie, licht pikant saus) |
|
70. |
Gestoomde tong op Chinese wijze (bosuitje en gember) |
|
71. |
Tongfilet in kerrie saus en groeten |
|
72. |
Tongfilet met groenten in Kung Bo saus (licht pikant) |
|
73. |
Tongfilet met diverse groenten |
|
74. |
Gebakken en gepaneerde tongfilet in zoet-zure saus |
|
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * |
74A. |
Gebakken Zalm met Lychee's in Thais stijl (licht pikant) |
|
74B. |
Gebakken Zalm in Maleisië stijl (licht pikant) |
|
74C. |
Gebakken Zalm met groenten en mango in "Kung Bo" saus (Licht pikant) |
|
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * |
75A. |
Inktvis met "Sa Tja" saus (licht pikant) |
|
75. |
Inktvis met diverse groenten |
|
76. |
Inktvis in kerrie saus (licht pikant) |
|
77. |
Inktvis met groenten in Kung Bo saus (licht pikant) |
|
78. |
Gebakken Inktvis in zoet-zure saus |
|
79. |
Gebakken en gepaneerde "Tsiu Yim" Inktvis (met pikante chilly en uien) |
|
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * |
80. |
St. Jacobsvruchten met groenten in "Tom Yam" saus (pikant, Thais stijl) |
|
81. |
St. Jacobsvruchten met groenten in "Kung Bo" saus (licht pikant) |
|
82. |
St. Jacobsvruchten met diverse groenten |
|
83. |
Chinese Garnalen (black tiger) met diverse groenten |
|
84. |
Chinese Garnalen (black tiger) met groenten in "Kung Bo" saus (pikante saus) |
|
85. |
Chinese Garnalen (black tiger) in kerrie saus en groeten |
|
86. |
Chinese Garnalen (black tiger) met champignons en uien in roomsaus |
|
87. |
Chinese Garnalen (black tiger) in boter en look |
|
88. |
Chinese Garnalen (black tiger) met asperges |
|
89. |
Chinese Garnalen (black tiger) met champignons |
|
90. |
Chinese Garnalen (black tiger) met Chinese champignons |
|
91. |
Gebakken Chinese garnalen (black tiger) in zoet-zure saus |
|
92. |
"Tsiu Yim" Chinese Garnalen (black tiger, ongepeld met pikante chilly en uien) |
|
92B. |
Chinese Garnalen (black tiger) met "Sa Tja" saus (licht pikant) |
|
44A. |
Vogelnestje gevuld met Chinese Garnalen (black tiger) met Manggo in "Kung Bo" (licht pikant) |
|
44B. |
Vogelnestje gevuld met Chinese Garnalen (black tiger) met Lychee's in "Thais stijl" (pikant) |
|
68B. |
"Bao-Tjei" Chinese Garnalen (black tiger) met coco saus |
|
68C. |
"Bao-Tjei" Chinese Garnalen (black tiger) met "Tom Yam" saus (pikant, Thais) |
|
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * |
|
|
|
97A. |
"Tip Pan" Peking Eend zwarte sojabonen saus (licht pikant) |
|
97B. |
"Tip Pan" Peking Eend met boter en look |
|
97C. |
"Tip Pan" Peking Eend met kerrie saus (licht pikant) |
|
97D. |
"Tip Pan" Peking Eend met "Sa Tja" saus (licht pikant) |
|
97E. |
"Tip Pan" Peking Eend met boter en look en "Tsiu Yim" (licht pikant) |
|
97. |
Peking Eend op Chinese wijze(met groenten) |
|
98. |
Peking Eend met groenten in "Kung Bo" saus (licht pikant) |
|
98A. |
Peking Eend met groenten in kerrie saus (licht pikant) |
|
99. |
Peking Eend met ananas |
|
100. |
Peking Eend met sinaasappel |
|
101. |
Peking Eend met citroen saus |
|
102. |
Peking Eend zoet-zure saus |
|
50A. |
Krokante Peking Eend (met groentes en Chinese flensjes) |
|
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * |
103. |
Kippeblokjes met diverse groenten |
|
104. |
Kippeblokjes met champignons |
|
105. |
Kippeblokjes met Chinese champignons |
|
106. |
Kippeblokjes asperges |
|
107. |
Kippeblokjes met groenten in Kung Bo saus (licht pikant) |
|
108. |
Thais Kip (zoet-zure, pikant) |
|
109. |
Kippeblokjes in kerrie saus |
|
110. |
Kipfilet in "Maleisië" stijl (kerrie, licht pikant) |
|
111. |
Kipfilet in "Tom Yam" saus (licht pikant) |
|
112. |
Gebakken kipfilet op "Sa Tja" wijze (met groenten) |
|
113. |
Gebakken kipfilet in sinaasappelsaus |
|
114. |
Gebakken kipfilet in ananassaus |
|
115. |
Gebakken kipfilet in citroensaus |
|
116. |
Gebakken en gepaneerde kippeblokjes in zoet-zure saus |
|
|
|
|
117. |
Babi Pangang (gebraden varkensvlees in licht pikante saus) |
|
118. |
Varkensvlees met diverse groenten |
|
119. |
Varkensvlees met groente in "Kung Bo" saus (licht pikant) |
|
120. |
Varkensvlees met groenten in kerrie saus |
|
120A. |
Varkensvlees in Maleisië stijl (in kerrie saus en pikant) |
|
121. |
Gebakken en licth gepaneerde varkenslapjes in zoet-zure saus |
|
122. |
Geroosterd varkensvlees "Tja Siu" (met groenten) |
|
40. |
Geflambeerde, geroosterd varkensvlees met verse ananas (Likeur van de schil sinaasappel) |
|
123. |
Barbecued varkensribbetjes (met groenten in licht "Kung Bo" saus) |
|
124. |
Varkensribbetjes in zoet-zure saus |
|
125. |
Varkensribbetjes "Tsiu Yim" (met pikante chilli) |
|
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * |
126. |
Rundvlees met diverse groenten |
|
127. |
Rundvlees met broccoli in oestersaus |
|
128. |
Rundvlees met Chinese champignons |
|
129. |
Rundvlees met groenten in kerrie saus |
|
131. |
Rundvlees met groenten in "Kung Bo" saus (licht pikant) |
|
131a |
Filet pur in Maleisië stijl (kerrie, licht pikant) |
|
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * |
150 |
Lamskoteletjes (Côtelette d'agneau) "Kerrie saus" |
|
151. |
Lamskoteletjes (Côtelette d'agneau) "Tsiu Yim" (met pikante chilli) |
|
152. |
Lamskoteletjes (Côtelette d'agneau) "Maileisië" stijl (kerrie, licht pikant) |
|
153. |
Lamskoteletjes (Côtelette d'agneau) "Thais stijl" (Mango in zoete-zure en pikant) |
|
153A/td>
| "Bao-Tjei" Lamskoteletjes (Côtelette d'agneau) "Tom Yam" Thais stijl (pikant) |
|
154. |
"Tip Pan" Lamskoteletjes (Côtelette d'agneau) "Sa Tja" saus (licht pikant) |
|
155. |
"Tip Pan" Lamskoteletjes (Côtelette d'agneau) zwarte sojabonensaus (licht pikant) |
|
156 |
"Bow Tjei" Lamskoteletjes (Côtelette d'agneau) zwarte peper saus (licht pikant) |
|
|
********************************************************************************** |
|
157. |
Kipsteak met champignons en frietjes |
|
|
|
|
138. |
Nasi goreng speciaal (gebraden varkensvlees in licht pikante saus) |
|
139. |
Nasi goreng met kippenblokjes |
|
140. |
Nasi goreng met varkensvlees |
|
141. |
Nasi goreng met rundvlees |
|
142. |
Nasi goreng Vegetarian |
|
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * |
143. |
Omelet met Chinese garnalen (black tiger) |
|
143A. |
"Vegetarian" Omelet |
|
144. |
Omelet met champignons en gesneden Kipvlees |
|
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * |
145. |
Bami goreng speciaal (gebraden varkensvlees in licht pikante saus) |
|
146. |
Bami goreng met kippenblokjes |
|
147. |
Bami goreng met varkensvlees |
|
148. |
Bami goreng met rundvlees |
|
149. |
"Vegetarian" Bami goreng |
|
149B. |
Bami goreng met Chinese Garnalen (black tiger) "Sa Tja" |
|